Kategoriler

29 Kasım 2016 Salı

Occultic; Nine 4. Bölüm İnceleme

Deku desu.

Çok geçmeden öğreniyoruz ki bizim dedektifi bahsettiği o 256 kobay bu toplu hipnoz vakıasının baş karakterleri ! Ve hatırlarsanız, 2. bölüm incelememde bahsetmiştim, yaşamak için fazla zaman kalmadı derken de o 256 kişinin yaşam süresinden bahsediyorlarmış ! Ve o liste de 256 kişinin listesiymiş ! Ühüüü neler neler. Toplu hipnoz vakası mı toplu intihar vakıası mı? Dore dore?
(lol.. akşam rüyanıza girmese iyi)
(Kacchan: Ashakjdkaj.. Yazık bı kıza yia)

 Geldik akuma-san'ın asıl kimliğine. Meğer abisi falan değilmiş. Bildiğiniz farklı bir ruh bu. Kızı intihar etmekten kurtarmış. Kiryu Kusakabe. Bunun ismini de tanıttıklarına göre, 9. karakterimiz bu oluyor o zaman.


(bkz: o gerçek şeytan...pls...)


"Kadrana bakmamalısın. Kulaklarına da güvenemezsin. İşi sadece ellerine bırak. Eğer bir gün ölürsem, hayalet bir Dj olup seninle konuşacağım."
  Gamo-tan'ın ölen babası, radyo hakkında bunları söylüyor. Bana oldukça şüpheli geldi ama sebebini açıklayacak seviyede de değilim henüz... (Kacchan: Bu hala sadece benim teorim ama: Eğer gerçekten de o ses Ryotas ise, Ryotas normalde de Gamotanın babasını tanıyordur ya da yanında çalışıyordur ve en başta ona yaklaşmasının sebebi de zaten babasıdır falan feşmekan) Bu arada tebrik ederiz, radyomuzun adı artık Zonko.



Kiri Kiri Basara'ya Zenigata (ünlü Japon kurgusal dedektif, Koichi Zenigata'ya gönderme) adlı kullanıcıdan Gamo-tan'a Ririka Nishizono'yu araştırmasına yönelik bir mesaj geliyor. Kim acaba??? Hahah bizim dedektiften başka biri olmasına ihtimal vermiyorum. Gamon böylelikle bizim baş şüpheli mangakamızı araştırmaya koyuluyor.

  Sonra 3 Mart'a geliyoruz. Ünlü toplu intihar(?), hipnoz(?) olayından 2 gün sonrasına.

(bkz: bu falcı kız da aynı rüyayı görmüş.wtf is this.)
(suyun dibi.ay ışığı.bir sürü insan.)

(bkz: Kiri Kiri Basara sandığımızdan daha ünlü bir site desenize.)
(Kacchan: Darısı bizim başımıza lol..)

(Ryo-tas konuşurken öyle bi Gamo-tan'ın gözlerine bakıyor ki sanki çocuğu hipnoz ediyor. Ve arada zekice soruları olmuyor değil. Ayrıca... Başından beri söyleyeceğim söyleyemiyorum, o silah da nesi?) (Kachhan: POYA GUN DESUUUUU! ISHISHUUUUUN!)

(dskjhksfh Gamo-tan gene imkansızı oynuyor.)


Anime Sarai ile Gamo-tan'ın karşılaşmasıyla sona erdi." Neden bu siteyi açtın ha neden ? " Neden bilmiyorum kendisi karanlıkta olup sadece gözlüğü parlayan karakterlerde hep bir bit yeniği oluyor. Bakalım Sarai'dan ne çıkacak. (Kachhan: Bence Sarai temiz. Buna inanmak istiyorum!!!)

   Bu bölüm Kiri Kiri Basara'ya odaklanmış bir bölümdü. Sitenin amaçları, (gizemli olaylarla dalga geçmek) siteyi takip eden insanlar, siteye yorum yapan insanlar...  Son sahne zaten sitemizin ismiyle bitiyor. Bakalım neler olacak.

Cya!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder